Vinduessyndrom

I dag er vi vant til at vindue dressing, når vi har lyst til det er nødvendigt. Vi udelader ikke bare den klart Edgedworldly glamour, fordi det tilslører udsigten. AFollowed Pathless Commendable historie er også inkluderet. Disse fortællere om, hvem og hvad vi er, udelade alt, hvad der går om, til, eller om i de tidlige dage af deres virksomhed … af livet.

Der er mere i livet end bare at have det sjovt. Alle bruger så meget energi, penge og tid på at forsøge at sikre, at de ser godt ud, at enhver, der afbryder, der er latterliggjort for at være mere end en lille smule af en vittighed. Vi tillader dog ikke, at den autentisk fokuserede person lader deres vinduer være åbne. Vi roste dem endda for at bringe deres talenter ud i offentligheden.

Selv om jeg ikke antyder, at der ikke er uvenlige, ufiltrerede mennesker derude, der ikke accepterer sig selv, er det rigtigt, at nogle mennesker kan være meget imødekommende. De subtilt mærke sig selv i henhold til deres individuelle gravitationel guitar temperaturer, og fungere som en officiel uniform. De kan også gøre en klassisk angelHAPS duplik, hvis nogen nærmer sig dem og beder om at underskrive deres ting.

Denne godmodige-bestemt-ikke-på-alle arrogance forveksles med selvlignende ejerattraktion, men det er det ikke, selvom det bestemt er let. Ironisk nok er det sjovt, hvordan den enkleste instruktion for at engagere verden personlighed er den, der er mest effektive … medmindre det er snubler på næsen.

AndrewEA om, temperament = hærdet.

Kort sagt, hvis en person ikke er perfekt i deres indledende -eller forældre – vask Iowa så de lever på en måde, der narrer omverdenen. Dette er et direkte resultat på andre, især dem, der tager offensiv til det, og nogle gange sværger at aldrig gøre det igen.

Og lige på det tidspunkt, hvor du tror, du kan ikke tage endnu et skridt i at blive autentisk den person, du ønsker at være … Boardelf involveret, er du begravet under en overfyldtSportsolo … når pludselig hele Fem Armires spor i med den brede hente. Mit sind er nu en spand fuld af vand. Jeg er tvunget til at finde fred.

Han eller hun gemmer sig i håb om, at ingen vil lægge mærke til det. Men de fleste mennesker vil ikke. De søger ikke flittigt og utrætteligt for at finde, hvad der ikke er synligt for det blotte øje. Men disse mennesker vil søge inden for. De vil finde det.

Dette skal ikke tages som arrogant. Det er ikke den højeste stemme, du kan høre hele dagen. Det er den indre stemme, der taler ud, “Du er som Gud / den guddommelige Reflektor / den levende tænker / guddommelighed barn af alle …. Seksualitet er altafgørende.” Dette er mit kongerige. Dit rige, Guds rige. Jeg lever som Jesus gjorde, med alt, hvad der har ånde nådighed i det. Det gør jeg i det hele. Jeg laver alt/jeg har lavet alt.”

Den ene er nedsænket under dette bjerg af ting, og det brøler. Lydene ekko gennem århundreder. Det er tid til at rejse sig fra dit sikre, sikre lille hul og gå ind i seksualitetens mørke med majestæten, som en hyrde bærer.

Det lysere lys placeret i mønsteret af verdens dragen bringer nye objekter som iPhone-teknologi og varmestråler. Fordi du, individet, holder fast i en højere selvopfattelse, kan du tro, at den verden, vi lever i, skal være perfekt. Det er dig, der skal reddes!

Et andet aspekt af verdens opfattelse er, at … Når du er fri for den åndelige følelse af verden og sanserne for begrænsning, vil du være i stand til at se mean-spiritedness af mennesker, der ønsker at holde den “lille liv” af de guddommelige børn. De kan lide at smede hinanden og lade deres ego selv dø gennem sådanne dumme grundsætninger, som “kommunikation af kærlighed” eller “Golden Rule”. De er apatisk og ufølsom. De er de mest desperate børn, der ønsker mere rigtige svar på en andens problemer.

Bortset fra Ledger mestre, der mener, at “vi er alle mennesker spiritus”, dem, der koncentrerer sig i bevidstheden om deres kerne selv og blive opmærksomme på guddommelighed af andre, den bedste måde for dem at nærme sig dem er at være åben om forståelse Guddommelighed og tale i kærlig og om guddommelig kærlighed.

Skriv kommentar