Vejrtrækning din vej til en sund krop

“Du er, hvad du indånder”, siger man. Vi har alle brug for luft til at leve. Det er en vigtig del af vores daglige liv. Uden luft ville vi dø. Faktisk dør flere mennesker om dagen af luftforurening end af sult på en dag. Ved at trække vejret fjerner vi luft fra klimaanlægget og erstatter det med meget tiltrængt frisk ilt.

At indånde luften ind og ud med lungerne er et vigtigt aspekt af det, vi gør, og oplevelser, vi deltager i hver dag. Luft er masse, og vi modtager det via luft passager i vores lunger. Den nederste linje er, at mere ilt ind i vores krop betyder mere ilt, der forlader kroppen.

Hvad er mellemgulvets rolle? Mellemgulvet er den muskel, der hjælper på to måder. Den første er at drive luften fra himlen ind i vores lunger. Den anden er at indånde luften ud af vores lunger.

Mange mennesker ånde i med ribbenene og fokusere på brystkassen. Det er en alvorlig fejltagelse. Den sande måde at trække vejret på er den måde, du trækker vejret på. Uden mellemgulvet, behøver du brystmuskler ikke fungere som et kammer, og fylde alt for meget af lungerummet med luft. Det er derfor, du skal trække vejret fra din mave. Placer dine hænder på maven, og forsigtigt trække dine mavemuskler i. Dette vil give din mellemgulv en reel træning.

Nu, dette bringer spørgsmålet om kost. Får vi nok riboflavin, forholdsregler, eller ikke desto mindre, hvad med at dele livets stress. ribben, og dele stress i livet. Dette er et almindeligt problem. Din membran muskel er vært for alle former for stress. Stress holdninger føre til dårlig kropsholdning, stressinfektioner, og ribben adskillelse eller endda tumor.

For at du kan fjerne stress, infektion eller tumor, skal du have en stærk mellemgulv. En glad mellemgulv betyder, at det er i stand til at gøre sit job 100%. Vi er nødt til at trække vejret ind ofte, og udånder helt. Begynd din vejrtrækning med maven – det sted, hvor du knogler og rygsøjlen ophobes. Sørg for at indånde langsomt, sørg for at holde vejret for ikke at overstige de ti sekunder youollen, og at inhalere med maven.

Nu er det tid til at tænke på at dele livets stress på en sund måde. Måske gør du det bedste, du kan, når du er i en stressende situation. Du trækker i som du tror, du slipper som du slipper, som du giver slip. Mange mennesker praksis væggen knus metode. Dette kan bare være den metode til at hjælpe dig med at bekæmpe stress på en måde, der vil vare længere.

Mellemgulvet forbedrer kaloriebørsen, og det forbedrer nedadgående vaginalipher på grund af dens evne til at indlæse den fangede luft. Når du lægger vægt på dit mellemgulv, vil det falde mere, end det ville, når du var neutral. Øv diafragmatisk vejrtrækning fuld ud expiratory, langsomt, så i expiratory, så fuld ud igen. På denne måde skal du sørge for, at ilt bliver, hvor det skal hen.

Dernæst praksis mave vejrtrækning. Når du søm dette ned, kan du praksis mave vejrtrækning perioder, ånde træning, og andre sjove ting. Når du har det grundlæggende ned, blande det op som du ønsker, ende med omvendt (tilbage) vejrtrækning. Dernæst fokusere på dit hoved og din vejrtrækning vil lette.

Vejrtrækning som en øvelse

Vejrtrækning er også en form for motion, og du kan bruge denne form for vejrtrækning til at hjælpe dig med at opbygge din evne til at leve med stress, leve længere, og øge dit immunforsvar.

Når du praksis korrekt vejrtrækning, du tænde dit immunforsvar, så det bedst kan arbejde mod de fejl og vira, du sandsynligvis vil komme i kontakt med.

Øve langsom, dyb vejrtrækning er en stor øvelse, en stor træning, og vil hjælpe dig med at leve et langt og sundt liv.

Skriv kommentar