Sådan forbereder du engelske studerende til indrejse i USA

Amerikanske universiteter kan være en god mulighed for studerende, der ønsker at indvandre, eller som bare er interesseret i at lære engelsk. Amerikanske universiteter er kendt for at levere uddannelse af høj kvalitet. Dette er grunden til så mange studerende vælger amerikanske gymnasier. Selv om amerikanske universiteter er bredt anerkendt for deres uddannelse af høj kvalitet, studere kultur kan gøre hele forskellen i at sikre en indvandring visum.

Der er mange kurser til rådighed, der kan hjælpe de studerende med at få visum. Fordi det kan være svært at holde trit med tempoet, skal du få et studievisum. Der er mange måder at få et visum til USA for alle, der ønsker at bo der.

Clerk job: Arbejder i en amerikansk ambassade eller konsulat kan hjælpe studerende forberede deres job i de respektive ambassader. Ambassadens job betaler over mindstelønnen. De giver også studerende mulighed for at gå i dørene og ansøge om studentervisum. Hvis du kombinerer dette med muligheden for at tjene en side indkomst ved at arbejde på ambassaden, er det fristende. Dette kan resultere i, at studerende arbejder mange år. For et visum til at arbejde i Filippinerne, skal man ansøge. Det er ikke muligt at arbejde i landet til et bestemt formål, såsom at betale studentervisum, overskridelse af visa eller som frivillig. Disse visa kan fås af studerende, der planlægger at studere eller frivilligt arbejde i udlandet.

Studentervisum: På trods af at studerende ikke kan finde job i deres oprindelseslande, mens de stadig er i skole, har de andre muligheder. Et studentervisum kan fås ved at tilmelde dig Amerstar eller Studiepladser. Disse programmer vil lade dig arbejde på campus i ferier, ferier, weekender, og hjælpe dig med at spare penge.

Det er vigtigt at forske yderligere, hvis du mener, at du er berettiget til et visum studerende visum. Før du ansøger om et studievisum, er det vigtigt at gennemføre et interview for at evaluere den amerikanske regerings interesse. Potentielle studerende skal være diplomatiske, nyde at rejse og være åbne for at løse kulturelle problemer. Tal med den studerende om deres college muligheder. Find ud af, hvilke stipendier, akademiske konferencer, økonomisk støtte og anden økonomisk støtte de er berettiget til. Engelsk færdigheder er nøglen til at få en studerende Visa. Forskning er nøglen til at finde den rigtige skole for dig, før du tilmelder dig et kursus.

Dette bør ikke være et problem, men du bør opsøge råd fra din fremtidige arbejdsgiver. Hvis du er studerende, der studerer til at blive Xray-tekniker, kan du opleve, at den skole, hvor du gerne vil arbejde, er lukket. Mange dokumenter skal indsendes, såsom dine uddannelsesplaner, curriculum vitae, økonomisk støtte og et uddannelsesbudget.

Fordele

1. Det er muligt at reducere dine rejseomkostninger og spare penge. Nogle sundhedsudgifter kan dækkes af det nationale sundhedssystem. Du kan møde andre studerende fra hele verden, der ønsker at lære de samme ting som dig, selvom du allerede har forpligtet dig til kurset. Du har mulighed for at blive længere. Afslut skolen hurtigt.

Ulemper

1. Det er muligt, at din værtsfamilie ikke vil støtte dig. Internationale studerende er vanskeligere at behandle på grund af bureaukratiske forsinkelser. Undersøgelsen er knyttet til beskæftigelse. Det er nødvendigt at forpligte sig formelt til at studere.

Ansøgningsprocessen kan være vanskelig og er ikke altid sikker. Det er blot nogle af de problemer, som universitetssystemerne står over for på grund af manglende ressourcer og finansiering. Det er muligt at styre de studerendes indvandring med støtte fra skolens administratorer. Denne finansiering kommer fra offentlige (finans). TADA danner 7003, 7003 og 7EEE kan udfyldes af internationale studerende.

For at øge dine chancer for at blive optaget, bør du tage ikke mindre end to af disse trin:

Atmosfærisk test – Normalt taget i løbet af vinteren og foråret semestre.

Optagelsessamtale – normalt kun en måned før undervisningen begynder.

Mange amerikanske institutioner støtter internationale studerende. Canadas eneste officielle studerende er dem, der har opfyldt kravene til en grad, eller som med succes har gennemført et program. Et studievisum skal indhentes af deltidsstuderende for at få en grad. Studerende i disse lande skal også have en arbejdstilladelse, der kan bevares.

Mange amerikanske arbejdsgivere (især juridiske og bankvirksomheder) er nu åbne for internationale studerende. Studerende kan også være berettiget til banklån til finansiering af deres studier på nogle uddannelsesinstitutioner. En studerende, der ønsker at opnå banklån Australien skal have en ABN (AustL Regulatory Banking Account), eller en australsk Industri Funding Account.

Skriv kommentar