Hvordan bredbånd gør fjernundervisning mulig

Sidste år investerede en række stater og skoledistrikter i hotspots og enheder til støtte for fjernundervisning. Disse investeringer var imidlertid ofte midlertidige. I nogle tilfælde blev enhederne trukket fra skolecomputervogne. I andre har skoledistrikter investeret i enheder til støtte for fjernundervisning under skolelukninger.

Der er flere måder at forbedre kvaliteten af internetadgang på. Kommunale netværk er for eksempel stabile, gobredbaand.dk overkommelige og fungerer godt i fjerntliggende områder, hvor traditionelle internetudbydere ikke er tilgængelige. Den føderale stimuluspakke indeholder 7 milliarder dollars til at hjælpe skoledistrikter med at oprette forbindelse til pålideligt internet derhjemme, men denne finansiering vil ikke være tilstrækkelig til at give en omfattende løsning.

Tilgængeligheden af pålidelig internetadgang til en overkommelig pris er afgørende for fjernundervisning. Da flere studerende finder måder at blive hjemme på, introducerer den føderale regering et nyt initiativ for at øge tilgængeligheden af bredbånd. Målet er at opnå universel adgang til bredbånd i USA inden 2030.

Der er flere måder at forbedre kvaliteten af internetadgang på. Kommunale netværk er for eksempel stabile, overkommelige og fungerer godt i fjerntliggende områder, hvor traditionelle internetudbydere ikke er tilgængelige. Den føderale stimuluspakke indeholder 7 milliarder dollars til at hjælpe skoledistrikter med at oprette forbindelse til pålideligt internet derhjemme, men denne finansiering vil ikke være tilstrækkelig til at give en omfattende løsning.

Enheder, som eleverne kan opbevare og bruge derhjemme under fjernundervisning

At vælge den rigtige teknologi er afgørende for vellykket fjernundervisning. Enheder skal være pålidelige, have et godt kamera og mikrofon og være kompatible med skolens Wi-Fi-netværk. Du bør også vælge værktøjer, der er mobile og kan bruges offline. Videokonferenceapplikationer, såsom WebEx eller Zoom, er en anden nyttig mulighed.

Mens digitale enheder er allestedsnærværende i vores samfund, er de især fremtrædende på universitetscampusser. I dag bruger langt de fleste universitetsstuderende bærbare computere. Disse innovationer har ændret den måde, eleverne lærer på. Med dem kan de deltage i online afstemninger med det samme, samarbejde om skriftligt arbejde i realtid og engagere sig i en række medier mere effektivt end nogensinde før. Denne teknologi har også åbnet muligheder for lærere til at undervise eksternt.

Skole i skyen

School in the Cloud-initiativet er en ny tilgang til uddannelse, der tilskynder til selvorganiseret læring. Det arbejder for at støtte behovene hos børn fra dårligt stillede baggrunde, herunder dem med hiv eller aids. Dens mål er at hjælpe børn med at blive mere uafhængige, samt hjælpe dem med at forbinde med andre samfund. Projektet hjælper også eleverne med at komme i kontakt med verden gennem teknologi.

En af de største fordele ved at bruge cloud-løsninger til skoler er muligheden for nemt at få adgang til information hvor som helst. Skyen giver brugerne mulighed for at bruge den nyeste software og applikationer fra ethvert sted. Dette kan frigøre de it-ressourcer og den tid, som lærere og studerende har brug for til deres akademiske arbejde. For eksempel kan skoler bruge Google Docs i stedet for Microsoft Office.

Føderal politik for at lukke den digitale kløft

Føderal politik for at lukke den digitale kløft er nødvendig for at tackle forskellen i digital adgang og brug. I øjeblikket har næsten 20% af amerikanerne ikke adgang til bredbånd eller en digital enhed derhjemme. Dette problem skaber barrierer for videregående uddannelse, højere indkomster og vigtige tjenester. For eksempel har næsten en ud af fire lavindkomsthusstande ikke adgang til internettet.

USA har udviklet en række politikker på forskellige regeringsniveauer med deltagelse af den private sektor. Disse bestræbelser er organiseret omkring tre hovedkomponenter: Informationsinfrastruktur, Digital Literacy og Digital Society. Den offentlige og den private sektor har ydet et stort bidrag, navnlig inden for levering af computere og internetadgang.