Hvad du bør vide om bilkøb

Selv om nogle mennesker vil refinansiere lån, er det muligt at få en bedre sats ved at fastsætte dine betalingsbetingelser. Det er vigtigt, at du overvejer: størrelsen af lånet, hvor lang tid det vil tage at tilbagebetale, og den tid, du har til at refinansiere. Hvor meget af din månedlige betaling går mod hovedstolen vil blive påvirket af, hvor dårlig din kredit er.

Der findes to typer af justerbare rentelån: fast eller variabel. Som navnet antyder, er renten justerbar med den første. For de første par år har du måske lavere satser, men disse vil stige som din kreditvurderinger og lån løbetid fremskridt. Du kan ikke ændre satsen senere. Renten kan fastsættes for det første år, men vil sandsynligvis stige over tid.

Folk foretrækker fastforrentede lån frem for variable lån. Dette fungerer især godt, hvis du ved, hvad du vil gøre med pengene. Mange mennesker vælger at sætte deres penge i forskellige typer af investeringer som aktier og obligationer for at få høje afkast. Langsigtet planlægning kan være sjovere for dem med en langsigtet udsigter.

Det er en god ide at kontakte forhandleren, før du forsøger at købe et køretøj. Dette vil gøre det muligt for forhandleren at slå bilens omkostninger og spare dig penge. Du kan slå dem for at få den bedste bil finansiering, bil leasing, eller realkreditlån. Du bør prøvekøre køretøjet, før du køber det fra en bilforhandler. Sørg for at bede din forhandler om særlige finansieringstilbud.

En dårlig kredit historie kan gøre det vanskeligt at få en bil lån. For disse situationer, er der mange typer af auto lån. Det kan være værd at overveje at sprede dine betalinger over en længere sigt for at sænke den rente, du betaler.

Bilkøb er en dyr investering. Gør dit hjemmearbejde, forskning satser og gøre smarte valg for at sikre, at du får den bedste bil til dine behov.

Når du har fundet den perfekte bil til dig, skal du vælge den finansieringsmulighed, du foretrækker. Er du en forhandler, bank, kredit union eller en person? Dette er dit valg: Hvilken er bedre?

Du kan spare en masse penge ved at eje din bil og ikke leasing det. På grund af de lave afskrivninger på nye biler, vil den konstante leje sats hurtigt ender med at koste dig penge. Sørg for at undersøge de bedste tilbud, hvis du ønsker at købe en ny bil. Gør din forskning, finde ud af, hvad lånerenten er tilgængelige fra kablede finansiering og derefter gå efter det!

Skriv kommentar